Mergi la conţinutul principal

Apelul disperat al primarului Simionescu: «Brăileni, nu mai aruncaţi gropi pe carosabil»

Nu o dată s-a întâmplat ca o stradă din Brăila să arate dacă nu perfect, ca în Germania, măcar acceptabil, ca în Vaslui, de exemplu, iar a doua zi dimineaţă aceeaşi stradă să se prezinte plină de gropi. Iar acest lucru a apărut şi în ziare, colegii de la "Obiectiv" titrând că „Brăila s-a umplut de gropi". Evident că s-a umplut de gropi, asta am văzut cu toţii, întrebarea este însă de ce anume s-a umplut de gropi. Iniţial, oamenii primarului Aurel Simionescu au crezut că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală, ceva. Adică, persoane rău intenţionate din judeţele vecine (în special din Galaţi) aduc gropi în Brăila şi le abandonează pe străzi, mai ales pe arterele principale ale oraşului. Primarul Simionescu a demarat o anchetă în acest sens, însă suspiciunile nu s-au confirmat. Filtrele puse la intrarea şi ieşirea din Brăila au confirmat faptul că nu s-a făcut trafic de gropi din judeţele vecine, nici una dintre maşinile de marfă care au fost oprite pentru control neavând nici măcar o groapă oricât de mică ascunsă printre pachetele de ţigări netimbrate, de la fraţii noştri de peste Prut.
Şi-atunci, pe bună dreptate, primarul Simionescu s-a întrebat destul de iritat (deşi nu îi stă în fire să se enerveze), de faţă cu câţiva apropiaţi: „De unde dracu apar, fraţilor, aceste gropi din Brăila?". Logic, primarul Simionescu a dispus imediat o altă anchetă în acest sens, pentru că, vorba aia, responsabilii pentru apariţia gropilor pe străzile din Brăila nu pot scăpa basma curată. Rezultatul cercetărilor nu a fost încă făcut public, însă surse apropiate anchetei ne-au declarat că este pe cale să se contureze o concluzie şocantă. Astfel, de vină pentru faptul că Brăila s-a umplut de gropi în ultima vreme ar fi chiar brăilenii. Nu toţi, evident, ci doar câţiva iresponsabili care ies camuflaţi noaptea pe străzi şi aruncă cu gropi în asfalt. Primarul Simionescu ar fi declarat într-un cerc de amici că nu se va lăsa până nu îi va pedepsi exemplar pe aceşti brăileni care au nesimţirea să dea cu gropi în stânga şi-n dreapta, iritându-i pe ceilalţi contribuabili. „Nu vor scăpa aşa uşor aceşti indivizi. La o adică, pentru a fi sigur că am să reuşesc să îi pedepsesc pe toţi cei care umplu de gropi oraşul, sunt gata să mă sacrific şi să mai stau încă două mandate la primărie, numai să îi prind pe toţi".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro