Mergi la conţinutul principal

Aparat de ventilație mecanică, de aproape 90.000 de lei, urmează să fie donat de Biserică Spitalului Județean de Urgență Brăila

* donația va fi făcută de Protopopiatul Brăila, cu sprijinul preoților brăileni, imediat după ce aparatul va fi livrat de firma producătoare 

 

 

Donație făcută celui mai mare spital din Brăila, aflat în prima linie de luptă împotriva pandemiei de Coronavirus.

Potrivit Biroului de Presă al Arhiepsicopiei Dunării de Jos, Protopopiatul Brăila, împreună cu preoții brăileni, vor dona un aparat Trilogy 100, produs de firma Philips, în valoare de aproape 90.000 de lei, destinat Spitalului Județean de Urgență Brăila. Aparatul performant de ventilație mecanică este destinat îngrijirii copiilor și adulților. Aparatul urmează să fie plătit în baza facturii proforme eliberate deja iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. 

Reamintim că, în ziua de 31 martie 2020, Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin intermediul Protopopiatului Brăila, a donat produse de igienă, precum și 1.000 de măști de protecție Spitalului Județean de Urgență Brăila. În aceeși zi, ierarhul și preoții Arhiepiscopiei Dunării de Jos sau luat hotărârea de a dona bani din propriile salarii pentru achiziționarea de aparatură medicală necesară spitalelor din Brăila, Galați și Tecuci, în contextul extinderii pandemiei de Coronavirus.

De la începutul crizie generate de pandemia de Coronavirus, Arhiepsicopia Dunării de Jos a donat produse de igienă, alimente, măşti şi mănuşi chirurgicale în valoare de 274.000 lei, iar acțiunile continuă.   

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro