Mergi la conţinutul principal

Primăria Municipiului Brăila lansează procesul de constituire a Structurii parteneriale SIDU ZUF Brăila

Structura partenerială SIDU ZUF Brăila este structură de tip partenerial, fără personalitate juridică, cu rol decizional strategic în procesul de implementare a Strategiei Integrată de Dezvoltare Urbană Zona Urbană Funcțională Brăila (SIDU ZUF Brăila), care se instituie cu respectarea principiului parteneriatului, și îndeplinește funcțiile prevăzute la art. 38 din Regulamentul (UE) nr. 2021/1060.

În vederea selectării unor parteneri relevanți din cadrul societății civile de la nivel local, implicați ca membri ai structurii, Primăria Municipiului Brăila invită organizațiile interesate care activează în domeniile protecției mediului – cu aplicabilitate în domeniile: eficiență energetică, infrastructură verde, mobilitate și regenerare urbană, promovării drepturilor fundamentale ale omului, în conformitate cu Carta Drepturilor Fundamentale ale UE, promovării respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități și a nediscriminării, în conformitate cu Carta Drepturilor Fundamentale ale UE, promovării patrimoniului cultural și natural, să își exprime interesul pentru participarea în cadrul Structurii parteneriale SIDU ZUF Brăila, prin completarea Formularului de intenție și transmiterea acestuia pe adresa pmb@pmbr.ro.

 

Termenul limită pentru transmiterea dosarelor de candidatură este 26.07.2024.

În cadrul procesului de selecție, Primăria Municipiului Brăila va avea în vedere relevanța obiectului de activitate în domeniile vizate de SIDU ZUF Brăila, reprezentativitatea și contribuția în procesul de elaborare SIDU ZUF Brăila. Precizăm totodată că, în cazul în care partenerii relevanți din cadrul societății civile de la nivel local fac parte dintr-o organizație de tip confederativ general/sectorial, nu vor fi luate în considerare formularele de intenție transmise individual de către membrii acestora.

În urma finalizării procesului de selecție a organizațiilor, Primăria Municipiului Brăila, va solicita nominalizarea participanților la Structura partenerială în termen de 3 zile lucrătoare.

Metodologia de selecție a partenerilor relevanți din cadrul societății civile de la nivelul Zonei Urbane Funcționale Brăila și anexele acesteia se regăsesc la adresa https://www.primariabraila.ro/arhive/21869.

Data: 01.07.2024

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro