Mergi la conţinutul principal

Antipatic personaj mai este acest Chiriţă!

Mihai Chiriţă este un om care s-a înfipt bine de tot în sistem. Aproape că îţi vine să spui că mai degrabă ar crăpa sistemul, iar Chiriţă ar supravieţui. Nimic nu pare să îl clintească pe acest Chiriţă de la conducerea CUP Dunărea Brăila, PSD-ul să trăiască!
Mai ţineţi minte inundaţiile de acum două săptămâni, din Brăila, atunci când canalizările CUP Dunărea au pierdut lupta cu apele? E, cine credeţi că stătea cu mâinile în buzunar şi dădea vina pe greaua moştenire că străzile au fost asfaltate nu-ştiu-cum? Fix Mihai Chiriţă! Omul ăsta reuşeşte să ne ia pe toţi peste picior, neasumându-şi niciodată vreo vină. Orice s-ar întâmpla, şi dacă se scufundă Brăila sub ape, de vină este altcineva, nu CUP Dunărea şi cu atât mai puţin directorul Mihai Chiriţă.
Zilele trecute, s-a făcut un simulacru de concurs pentru desemnarea viitorilor membri în Consiliul de Administraţie al CUP Dunărea. Cine credeţi că a obţinut punctajul maxim? O, da! Nenea Mihai Chiriţă, fără de care, cu riscul de a ne repeta, Brăila s-ar duce negreşit la vale. Cum o dai şi cum o-ntorci, nu poţi să scapi de Chiriţă, de parcă ar fi un soi de râie managerială.
Condiţia impusă la concursul de desemnare a viitorilor membri ai CA de la CUP Dunărea, şi anume aceea de a avea cel puţin 5 ani vechime în „domeniul apă-canal" nu este doar discriminatorie, ci de-a dreptul abuzivă. Astfel de bariere ar putea desfiinţate lejer în instanţă de orice avocat stagiar. Însă, gaşca pesedistă condusă de Chiriţă tocmai de asta a impus condiţii draconice la concurs: ca să se asigure că nimeni din afara cercului lor de prieteni & interese nu va pătrunde la CUP Dunărea, ca să le strice joaca şi jocurile.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro