Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajat sa-i zugraveasca locuinta, i-a furat portofelul cu bani

Venit sa zugraveasca locuinta unui brailean de pe strada Frumoasa, un tinar de 19 ani, elev la Grupul Scolar "Edmond Nicolau", i-a furat proprietarului portofelul cu acte si bani, apoi "s-a dat la fund". Alexandru Marian Petcu are acum dosar penal, urmind sa dea socoteala in fata completului de judecata.
Proprietar al unei case situate in zona centrala, pe strada Frumoasa, Stefan S. a angajat asta-vara o echipa de zidari, care sa-i zugraveasca acareturile. Din echipa facea parte si invinuitul Alexandru Marian Petcu. In ziua de 11 august 2005, precizeaza Parchetul de pe linga Judecatorie, Petcu s-a prezentat la lucru impreuna cu seful de echipa. In holul locuintei, intr-un cuier, se afla o pereche de pantaloni in care proprietarul lasase portofelul cu 500 de RON si actele personale. Fara sa stea prea mult pe ginduri, Petcu a luat portofelul. A doua zi, Stefan S. a constatat furtisagul si i-a spus hotului sa-i restituie de bunavoie portofelul. Tinarul s-a jurat ca nu a furat nimic dar, din acel moment, nu s-a mai prezentat la lucru. Culmea, peste trei zile, pagubasul a gasit in curte o punga de plastic in care se aflau portofelul si actele de identitate furate. Banii insa, lipseau. Dupa sesizarea Politiei, banuiala s-a transformat in certitudine: Alexandru Petcu era autorul furtului de pe strada Frumoasa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii