Mergi la conţinutul principal

Angajare la Serviciul de Pașapoarte Braila

* Direcția  Generală  de  Pașapoarte  scoate  la  concurs mai multe posturi la servicii din țară, unul dintre posturi fiind la Brăila * cei interesați sunt așteptați să se înscrie pentru ocuparea postului

 

Se fac angajări la serviciile de pașapoarte. Direcția  Generală  de  Pașapoarte  scoate  la  concurs, în conformitate cu prevederile Legii  nr.  360/2002  privind  Statutul polițistului,  Hotărârii  Guvernului  nr.  1693/2004  privind  modul  de organizare și funcționare a serviciilor publice comunitare pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple  și  Ordinului  ministrului  afacerilor  interne  nr.  140/2016  privind  activitatea  de  management resurse  umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne,  în vederea ocupării, prin încadrare directă, a unor posturi vacante de ofițer de poliție, fiind vorba despre 25 posturi vacante de execuție.

La Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte al județului Brăila este disponibil post de ofițer principal II (prevăzut cu gradul profesional maxim de comisar de poliție). Cei interesați sunt așteptați să se înscrie pentru susținerea concursului.

Concursul  va  consta  în  susținerea  unui test  scris  (test  grilă)  pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului în data de 18.12.2021.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu