Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Angajare de clown" - Premiul Special la Festivalul National de Comedie

Aseara, la Teatrul "Fani Tardini" din orasul vecin a avut loc premierea spectacolelor prezente la Festivalul National de Comedie Galati, editia a XVIII-a. Teatrul "Maria Filotti" a reusit sa obtina Premiul Special al Juriului, despre care directorul artistic al teatrului galatean, Gabriel Constantinescu, a spus ca este al doilea ca importanta intre premiile acordate de juriu. Regia spectacolului "Angajare de clown" este semnata de Radu Nichifor, iar cei trei clowni sint interpretati de Cornel Cimpoae, Marius Manole si Alin Florea.
"Prestatia brailenilor a fost excelenta. Au fost concurenti seriosi pentru Marele Premiu. Cei trei actori au fost toti nominalizati la Premiul pentru Interpretare masculina, dar nu s-a putut face o departajare neta intre ei. Au mai fost si alti actori buni in festival si juriul a optat pentru ei", a spus directorul artistic al Teatrului "Fani Tardini", Gabriel Constantinescu.
Desi actorii braileni nu au obtinut nici un premiu pentru interpretare masculina din partea juriului, din care au facut parte si actorii Florina Cercel si Dorel Visan, publicul l-a ales pe Marius Manole pentru a-i oferi Premiul pentru Interpretare Masculina. Rezultatul a fost obtinut in urma unui sondaj realizat in rindul spectatorilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii