Mergi la conţinutul principal

Angajații Muzeului Brăilei ”Carol I” și Editura ”Istros” au donat 1.500 de cărți pentru copiii nevoiași

* muzeul s-a alăturat, deja, campaniei ”Dăm aripi educației”, începută pe 8 septembrie, la Brăila Mall * evenimentul a fost marcat de un emoționant moment artistic pregătit de doi copii talentați, Dragoș Ștefan Damian și Teodor Nectarie Buescu * campania se încheie pe data de 29 septembrie

 

Aproximativ 1.500 de cărți au fost donate, joi, 16 septembrie, de angajații Muzeului Brăilei ”Carol I” și de Editura ”Istros” pentru campania ”Dăm aripi educației”, la Brăila Mall. După cum am mai precizat în paginile cotidianului nostru, scopul campaniei este echiparea bibliotecilor școlare din 10 județe din țară, la început de an școlar, cu cărți și rechizite noi pentru copiii din comunitățile vulnerabile. La activitatea de joi de la Brăila Mall au participat: Rozalia Pîrlitu, șef Serviciu Editura ”Istros” a Muzeului Brăilei ”Carol I”, Alina Mușat, bibliotecar, Alexandru Roșca și Titi Mucuță.

Campania ”Dăm aripi educației” a început pe data de 8 septembrie, cu un inedit eveniment cultural organizat de Brăila Mall în parteneriat cu Muzeul Brăilei ”Carol I”. Cu acest prilej, conf. univ. dr. Costin Croitoru, manager interimar al Muzeului Brăilei ”Carol I”, a rostit o scurtă alocuțiune. Tot atunci, a fost prezentat un moment artistic emoționant (minirecital) pregătit de doi copii talentați și anume: Dragoș Ștefan Damian (pian), sub îndrumarea profesorului Mircea Petrescu și Teodor Nectarie Buescu (vioară), sub îndrumarea profesorului Iosif Cojocaru, de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee”.

Reamintim că, pentru a sprijini părinții care trăiesc îin comunități defavorizate, Brăila Mall a lansat campania de strângere de cărți și rechizite pentru 5.000 de copii din medii vulnerabile, din 10 județe ale țării, alături de World Vision România și alte 9 mall-uri din țară. Toți cei care doresc să doneze cărți sau rechizite sunt așteptați, în fiecare zi a săptămânii, în spațiul special amenajat cu cutie de donații situat în zona Biroului de Informații de la Mall. Campania ”Dăm aripi educației” se încheie pe data de 29 septembrie a.c. și se desfășoară, concomitent, în 10 din mall-urile NEPI Rockcastle din țară, inclusiv Brăila Mall.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro