Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Angajații Muzeului Brăilei ”Carol I” și Editura ”Istros” au donat 1.500 de cărți pentru copiii nevoiași

* muzeul s-a alăturat, deja, campaniei ”Dăm aripi educației”, începută pe 8 septembrie, la Brăila Mall * evenimentul a fost marcat de un emoționant moment artistic pregătit de doi copii talentați, Dragoș Ștefan Damian și Teodor Nectarie Buescu * campania se încheie pe data de 29 septembrie

 

Aproximativ 1.500 de cărți au fost donate, joi, 16 septembrie, de angajații Muzeului Brăilei ”Carol I” și de Editura ”Istros” pentru campania ”Dăm aripi educației”, la Brăila Mall. După cum am mai precizat în paginile cotidianului nostru, scopul campaniei este echiparea bibliotecilor școlare din 10 județe din țară, la început de an școlar, cu cărți și rechizite noi pentru copiii din comunitățile vulnerabile. La activitatea de joi de la Brăila Mall au participat: Rozalia Pîrlitu, șef Serviciu Editura ”Istros” a Muzeului Brăilei ”Carol I”, Alina Mușat, bibliotecar, Alexandru Roșca și Titi Mucuță.

Campania ”Dăm aripi educației” a început pe data de 8 septembrie, cu un inedit eveniment cultural organizat de Brăila Mall în parteneriat cu Muzeul Brăilei ”Carol I”. Cu acest prilej, conf. univ. dr. Costin Croitoru, manager interimar al Muzeului Brăilei ”Carol I”, a rostit o scurtă alocuțiune. Tot atunci, a fost prezentat un moment artistic emoționant (minirecital) pregătit de doi copii talentați și anume: Dragoș Ștefan Damian (pian), sub îndrumarea profesorului Mircea Petrescu și Teodor Nectarie Buescu (vioară), sub îndrumarea profesorului Iosif Cojocaru, de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee”.

Reamintim că, pentru a sprijini părinții care trăiesc îin comunități defavorizate, Brăila Mall a lansat campania de strângere de cărți și rechizite pentru 5.000 de copii din medii vulnerabile, din 10 județe ale țării, alături de World Vision România și alte 9 mall-uri din țară. Toți cei care doresc să doneze cărți sau rechizite sunt așteptați, în fiecare zi a săptămânii, în spațiul special amenajat cu cutie de donații situat în zona Biroului de Informații de la Mall. Campania ”Dăm aripi educației” se încheie pe data de 29 septembrie a.c. și se desfășoară, concomitent, în 10 din mall-urile NEPI Rockcastle din țară, inclusiv Brăila Mall.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii