Mergi la conţinutul principal

Angajări prin programul «Primul tău loc de muncă EURES»

Programul "Primul tău loc de muncă EURES" se adresează tinerilor care-şi caută un job, aflaţi în evidenţa agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, dar şi angajatorilor care vor să-şi ocupe posturile vacante.
"Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă este co-aplicant alături de serviciile publice de ocupare din Danemarca, Finlanda, Slovenia, Irlanda, Portugalia şi insulele Azore în cadrul proiectului TMS - Your first EURES job - VP/2014/013/0068, proiect aprobat de Comisia Europeană pentru perioada 1.06.2015 - 31.05.2017 în care Serviciul Public de Ocupare din Suedia este aplicant principal", se arată într-un comunicat al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila.
Obiectivul general al proiectului este de a sprijini mobilitatea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani în ţările Uniunii Europene, de a asigura suport pentru găsirea unui loc de muncă, prin consiliere, mediere şi servicii de recrutare, folosind capacitatea reţelei serviciilor publice şi a reţelei EURES. Rezultatul dorit este plasarea a minimum 1.200 de tineri la nivel european, prin acordarea unui număr corespunzător de subvenţii de mobilitate.
Locurile de muncă vacante din toate statele UE, precum şi din Norvegia şi Islanda, pe care pot aplica cetăţenii români şi europeni sunt afişate pe portalul EURES.
Brăilenii interesaţi de acest program pot obţine informaţii suplimentare de la consilierii EURES din cadrul AJOFM Brăila. Datele de contact ale consilierilor respectivi sunt disponibile şi pe adresa de internet www.eures.anofm.ro/contact.php.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro