Mergi la conţinutul principal

Angajări la Spitalul Județean! Se caută medic specialist la Medicină Legală și îngrijitoare la Anatomie Patologică

• sunt vacante și două posturi pentru asistenți medicali  debutanți, dar și un alt post de analist programator debutant

 

În această perioadă, Spitalul Clinic Județean (SCJU) Brăila organizează concurs pentru mai multe posturi, unul dintre acestea fiind în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală. Este vorba despre postul de medic în specialitatea Medicina Legală, iar persoanele interesate trebuie să depună dosarele de înscriere până pe 24 aprilie. Pe 9 mai se va derula proba scrisă, iar pe 14 mai proba clinică/practică. Rezultatele finale concursului vor fi publicate pe 17 mai.

Un alt post vacant este la Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul spitalului. De data aceasta este vorba despre un post de îngrijitoare curățenie, iar înscrierile la concurs se fac până pe 9 mai. Cine poate participa? Persoanele care au minimum studii generale și cel puțin 5 ani de vechime în muncă. Concursul constă în trei probe: una scrisă, care se va derula pe 15 mai, una practică, care se va derula pe 20 mai și un interviu (23 mai). Rezultatele finale se vor afișa pe 28 mai.

Potrivit datelor privind salariile angajaților disponibile pe site-ul Spitalului Județean, la Medicină Legală,  un medic specialist, gradație 2, câștigă un salariu brut de peste 15.000 lei. La acest venit se adaugă alți peste 11.000 lei, sporul de 85% din salariu de care beneficiază personalul de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar din institutele de medicină legală și din serviciile de medicină legală județene.

La Anatomie Patologică, salariul brut al unei îngrijitoare (gradație 5) este de 5.613 lei, plus sporul de 85% din salariu.

 

Posturi și pentru debutanți

Spitalul Județean mai are vacante și alte posturi pentru debutanți, ceea ce înseamnă că pot aplica persoanele care nu au experiență în câmpul muncii. Spre exemplu, se caută doi asistenți medicali de laborator pentru UPU și Laboratorul de analize din corpul D. Înscrierile la concurs se fac până pe 26 aprilie, iar criteriile sunt: diplomă de școala sanitară postliceală sau echivalentă, certificat de membru/aviz de liberă practică eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Concursul va avea loc în mai și va cuprinde o probă scrisă și un interviu.

De asemenea, la Biroul de raportări și suport aplicații medicale din cadrul Serviciului Informatică este nevoie de un analist programator debutant. Asta înseamnă că nu se cere experiență, iar la concurs se pot înscrie absolvenții facultăților de Matematică, Informatică, Ingineria sistemelor, calculatoarelor și tehnologia informațiilor, Ingineria electrică, electronică și telecomunicații, Cibernetică, statistică și informatică economică. Dosarele se depun până pe 29 aprilie, iar concursul va avea loc în luna mai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro