Mergi la conţinutul principal

Angajări la Penitenciarul Brăila. Sunt disponibile 14 posturi de agent operativ

* la Penitenciarul Brăila se fac încadrări din sursă externă pentru posturi de agent operativ (13 bărbați și 1 femeie) în cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar * termenul limită de depunere a dosarului de candidat este data de 12 iulie inclusiv, de luni până vineri, interval orar 08:00-16:00, la sediul Penitenciarul Brăila

 

Brăilenii dornici să ocupe un post de agent operativ în cadrul Penitenciarului Brăila se pot înscrie la concurs. Sunt disponibile 14 posturi, dintre care unul pentru femei, iar înscrierile se fac până la începutul săptămânii viitoare.

În comunicatul transmis de la Penitenciarul Brăila se arată că este vorba despre posturi de agent operativ, 13 fiind pentru bărbați, în cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar. În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 700 posturi vacante de execuție (agent) din cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar, din unitățile penitenciare. “Astfel, la nivelul Penitenciarul Brăila sunt disponibile 14 posturi de agent operativ (13 bărbați și 1 femeie) – sursă externă. Candidații se pot înscrie pentru un singur post din anunț. (conform art. 22 alin. (1) lit. a) din Anexa 1 la Ordinul ministrului justiției nr. 3065/C/2020, cu modificările și completările ulterioare. Condițiile specifice de ocupare a postului de agent operativ sunt următoarele: nivel minim de studii, respectiv studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; abilități fizice, motrice și de coordonare (se verifică prin probă sportivă eliminatorie); cunoștințe de operare pe calculator (probă practică eliminatorie); autorizație de acces la informații clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unități (după promovarea concursului). Concursul se desfășoară în mai multe etape, în sensul că etapa preliminară înseamnă testarea psihologică pentru toți candidații. Celelalte probe de concurs sunt: proba sportivă pentru evaluarea performanței fizice; proba practică de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoștințelor specifice postului”, a transmis cms. șef Simona Kober, purtătorul de cuvânt al instituției.

Dosarul de candidat trebuie să cuprindă cererea de înscriere și acordul privind înregistrarea audio sau audiovideo a interviului, copia actului de identitate, copia diplomei și de bacalaureat și foii matricole, cazier judiciar, precum și alte documente care atestă îndeplinirea condițiilor de participare la concurs.

La depunerea dosarului, documentele prevăzute a fi depuse în copie se prezintă însoțite de documentele originale și se certifică.

 

Înscrieri la sediul Penitenciarului Brăila

Detalii despre condițiile generale și cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematic și bibliografie, probele de concurs și metodologia pentru desfășurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităților de operare pe calculator pot fi obținute accesând site-ul Penitenciarului Brăila (http://anp.gov.ro/penitenciarul-braila/14-posturi-de-agent-operativ-13-…) și pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secțiunea Carieră – Concursuri din sursă externă – Concursuri în curs de derulare), sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane și Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Brăila, telefon 0239/619314.

Termenul limită de depunere a dosarului de candidat este data de 12.07.2021 inclusiv, de luni până vineri, interval orar 08:00-16:00, la sediul Penitenciarul Brăila (strada Carantina nr. 4A).

Se precizează faptul că activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro