Mergi la conţinutul principal

Angajări la Penitenciarul Brăila

este vorba despre trei posturi din sectorul economico – administrativ: ofiţer asigurare tehnico materială, ofiţer inginer agronom şi agent electrician • termenul limită de depunere a dosarelor este 13 noiembrie

 

Penitenciarul Brăila organizează concurs de încadrare din sursă externă pentru ocuparea unor posturi vacante. Pentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare (ofiţeri şi agenţi de penitenciare), instituţia scoate la concurs trei posturi de execuţie vacante din sectorul economico – administrativ. Este vorba despre ofiţer asigurare tehnico materială, ofiţer inginer agronom şi agent electrician.

După cum au transmis reprezentanţii penitenciarului, concursul se desfăşoară în mai multe etape, în sensul că etapa preliminară înseamnă testarea psihologică pentru toţi candidaţii. Celelalte probe de concurs sunt: interviul psihoprofesional, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului care sunt probe eliminatorii şi proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Detalii despre condiţiile generale şi cerinţele specifice posturilor, condiţiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematică şi bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând site-ul Penitenciarului Brăila şi pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (secţiunea Carieră– Concursuri din sursă externă– Concursuri în curs de derulare), sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Brăila, telefon 0239/619314”, a precizat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Brăila, Simona Kober.

Termenul limită de depunere a dosarului complet este data de 13 noiembrie, ora 15.00, la sediul Penitenciarului Brăila, strada Carantina nr. 4 A, din Municipiul Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro