Mergi la conţinutul principal

Angajări la Judeţean!

* la Spitalul Judeţean de Urgenţă(SJU) Brăila sunt vacante 84 de posturi pentru asistente medicale şi 12 dintre acestea au fost scoase la concurs * data limită pentru depunerea dosarelor este 6 decembrie

 

 

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila angajează 12 asistenţi medicali, pe mai multe specialităţi medicale! Unitatea spitalicească organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante, atât în Laboratorulul de Radiologie şi Imagistică Medicală, unde sunt 5 posturi disponibile, în Laboratorul de Analize Medicale, la Maternitate, unde sunt disponibile 2 posturi, alte două posturi la Unitatea de Primiri Urgenţe, se mai caută 2 asistenţi medicali pentru Serviciul de supraveghere, prevenire şi limitare a infecţiilor asociate asistenţei medicale şi un post în secţia de de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie. În ceea ce priveşte condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractual, acestea sunt următoarele: asistenţi medicali cu postliceală trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă, certificat de membru valabil, eliberat de OAMGMAMR şi minimum 6 luni vechime ca asistent medical, asistenţilor medicali principali nu trebuie să le lipsească diploma de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă, certificatul de membru valabil, eliberat de OAMGMAMR, 5 ani vechime ca asistent medical şi adeverinţa de grad principal, iar asistenţii medicali generalişti care candidează pentru Laboratorul Radiologie şi Imagistică Medicală vor prezenta curs de radioprotecţie valabil acreditat de CNCAN Concursul se va organiza în luna decembrie, în 3 etape. De Sf.Nicolae, adică pe 06 decembrie 2019, este data limită pentru depunerea dosarelor, 10 zile mai târziu, adică pe 16 decembrie, la ora 10.00 începe proba scrisă, iar pe 19 decembrie, tot la ora 10.00 este programată proba interviului. La Spitalul Judeţean de Urgenţă(SJU) Brăila lucrează, în momentul de faţă 1.048 de asistenţi medicali, respectiv 573 în corpurile A şi C, 298 în corpul B şi 177 în corpul D. Din cele 260 de posturi vacante la SJU Brăila, la acest moment, 84 sunt de asistente medicale.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro