Mergi la conţinutul principal

Angajări la Jandarmeria Brăila

• sunt scoase la concurs 12 posturi vacante de ofiţer şi subofiţer, din sursă externă, iar brăilenii interesaţi să devină jandarmi sunt aşteptaţi să îşi depună dosarele

 

Noi posturi din sursă externă sunt scoase la concurs în cadrul Inspectoratului de Jandarmi (IJJ) Judeţean Brăila. Brăilenii care vor să îmbrace uniforma de jandarm sunt aşteptaţi să depună dosarele.

Începând de joi, 22 septembrie, Jandarmeria Brăila a iniţiat procedurile de ocupare  prin concurs, cu recrutare din sursă externă, a 12 posturi vacante de ofiţer şi subofiţer. Cei interesaţi pot candida pentru următoarele posturi: 1 post ofiţer armament geniu chimic; 1 post ofiţer Administrare patrimoniu imobiliar; 1 post ofiţer tehnologia informaţiei; 1 post ofiţer structura de securitate; 1 post subofiţer financiar; 2 posturi subofiţer ordine publică; 1 post subofiţer juridic; 1 post subofiţer Securitate şi sănătate în muncă şi 3 posturi subofiţer pază.

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere, depusă până la data de 30 septembrie, ora 16.00, în zile lucrătoare, la sediul unităţii. Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 18 octombrie, ora 16.00. Evaluarea performanţei fizice este programată în ziua de 1 noiembrie, începând cu ora 8.00,. De precizat că proba fizică este eliminatorie.   

Testul scris, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului, va consta într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din tematica şi bibliografia recomandată, şi va avea loc la data de 4 noiembrie, începând cu ora 8.00. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minim nota 7.00.

Eventualele contestaţii la rezultatul de la proba test scris se depun în termen de 24 de ore de la afişare.

Potrivit art. 2, din Ordinul MAI nr. 665/2008  privind  unele activităţi de management resurse umane în unităţile MAI, cu modificările şi completările ulterioare, ,,recrutarea din sursă externă – reprezintă recrutarea realizată din rândul oricăror categorii de persoane care deţin aptitudinile, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru ocuparea posturilor vacante; în cadrul acestei forme de recrutare pot fi identificate, în condiţiile legii, inclusiv persoane care fac deja parte din efectivele Ministerului Afacerilor Interne”.

Pentru detalii şi condiţii de participare, cei interesaţi pot consulta anunţurile postate pe site-ul oficial al instituţiei, www.jandarmeria-braila.ro, secţiunea Despre instituţie-Organizare-Carieră, la sediul inspectoratului din strada Industriei, nr.1 sau pot cere informaţii la numărul de telefon 0239/619.380, interior 24535.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro