Mergi la conţinutul principal

Angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila

* sunt scoase la concurs 5 posturi, trei de ofițer și două de agent de poliție * înscrierea se face până pe data de 19 ianuarie, la sediul IPJ, proba scrisă fiind programată pentru luna martie

 

Persoanele interesate de ocuparea unui post în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila își pot depune cererile de înscriere pentru posturile scoase acum la concurs. Este vorba despre 5 posturi de polițiști, dintre care: un post de ofițer de poliție, în specialitatea investigații criminale, reîncadrare; un post de ofițer de poliție, în specialitatea investigarea criminalității economice; un post de ofițer de poliție, în specialitatea logistică – tehnic și două posturi de agent de poliție, în specialitatea logistică – tehnic și logistică - administrarea patrimoniului imobiliar.

Înscrierea candidaților se efectuează în perioada 10 -19 ianuarie 2018, numai în zilele lucrătoare, în intervalul orar 11.00-15.00, la Serviciul Resurse Umane al IPJ Brăila, cu excepția ultimei zile, 19.01.2018, când programul se va încheia la ora 16.00. Examenul scris pentru ocuparea posturilor menționate se va desfășura în data de 17 martie, până atunci urmând să se facă selecția dosarelor, iar candidații înscriși să dea testul psihologic și proba sportivă.

Cei interesați pot găsi detalii cu privire la condițiile de ocupare a fiecărui post și concursul propriu-zis prin accesarea paginii de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, secțiunea Carieră-Posturi scoase la concurs, sau link-ul https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro