Mergi la conţinutul principal

Angajări din sursă externă la Penitenciarul Brăila și Centrul de Detenție Tichilești

* la Penitenciarul Brăila sunt nouă posturi scoase la concurs, opt pentru bărbați și unul pentru femei, termenul limită de înscriere fiind 4 octombrie *  alte opt posturi sunt scoase la concurs de Centrul de Detenție Brăila-Tichilești, toate pentru bărbați

 

Se fac angajări la penitenciare. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs, prin încadrare din sursă externă, un număr de 570 de posturi vacante de agenți de poliție penitenciară sectorul operativ.

La Penitenciarul Brăila sunt 9 posturi scoase la concurs, opt pentru bărbați și unul pentru femei. Termenul limită de înscriere este 4 octombrie, până la ora 16.00.

Date suplimentare pot fi obținute accesând site-ul Penitenciarului Brăila  (http://anp.gov.ro/penitenciarul-braila) și pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor (www.anp.gov.ro, secțiunea Carieră), sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane și Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Brăila, telefon 0239/619314.

Condiții specifice de ocupare a postului: nivel minim de studii (studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat), abilități fizice, motrice și de coordonare (se verifică prin probă sportivă eliminatorie), cunoștințe operare calculator. După cum se arată pe site ANP, probele de concurs sunt următoarele: proba sportivă pentru evaluarea performanței fizice, probă practică de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului, interviul și proba scrisă pentru examinarea cunoștințelor specifice postului. Candidații trebuie să aibă 18 ani împliniți, capacitate deplină de exercițiu și sa fie apți din punct de vedere medical și psihologic pentru îndeplinirea funcției. Ei nu trebuie să aibă antecedente penale sau să fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni.

De asemenea, din cele 570 de posturi de polițist de penitenciare de la nivel național sunt și opt posturi scoase la concurs de către Centrul de Detenție Brăila-Tichilești.

 Informații suplimentare puteți găsi acesând site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor secțiunea cariera http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-a-570-posturi-de-agent-operativ-din-unitatile-penitenciare/  sau pe site-ul Centrului de Detenție Brăila-Tichilești http://anp.gov.ro/centrul-de-detentie-braila-tichilesti/

Dosarele complete se depun la sediul unității care are postul scos la concurs în  termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, adică până la data de 04.10.2021, inclusiv, ora 16.00.

Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs vor susține testarea psihologică, conform programărilor stabilite de către ANP.  Comunicarea programărilor și a rezultatelor la testarea psihologică se face prin afișare pe site-ul unității care are postul scos la concurs și al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Prima probă de concurs/examen se va desfășura după cel puțin 45 de zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv nu mai devreme de data de 29.10.2021. Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări și rezolvarea unor teste-grilă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro