Mergi la conţinutul principal

Andreea Mocanu, campioană națională la 60 m garduri, U18

* Cosmin Moise a cucerit medalia de bronz la garduri * toți atleții brăileni au realizat noi recorduri personale

 

La etapa finală a Campionatului Național de atletism U18, brăilenii s-au regăsit atât printre finaliști cât și pe podiumul de premiere.

În primul an, la această categorie de vârstă, Andreea Mocanu (LPS Brăila – CSM Onești), de la grupa profesorului Florinel Ilie, continuă seria rezultatelor foarte bune obținute la junioare III. În primul an la U18 (junioare II) brăileanca a devenit campioană națională la 60 m garduri, timpul realizat de ea, 8:74 secunde, reprezentând un nou record personal. Mocanu a participat și în proba de sprint unde s-a clasat pe poziția a 4-a. Tot în finala probei de 60 m plat, Andreea Marinescu a ocupat locul al 5-lea.

Cosmin Moise, atlet cu dublă legitimare, LPS Brăila – CSM Brăila, de la grupa profesorului Nicu Roată, a cucerit medalia de bronz la 60 m garduri, timpul acestuia fiind 8:18 secunde. Tot în finala probei de garduri, Răzvan Anghel a ocupat poziția a 6-a, iar David Gheosu pe a 7-a. Ștafeta 4x2 tururi de la LPS Brăila, formată din Cosmin Broască, Răzvan Anghel, Cosmin Pitulice, Luis Boroditenco, a ocupat locul al 10-lea. Toți atleții de la LPS Brăila au realizat noi recorduri personale, inclusiv Damian Toma și Raul Balaban, care au concurat în proba de 60 m plat.

“Toți atleții de la LPS Brăila și-au îmbunătățit timpii, de aceea consider că rezultatele sunt foarte bune”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.

Ștefan Lâlă de la CSM Brăila s-a clasat pe locul al 4-lea la 60 m garduri, timpul realizat de el fiind 8:42 secunde, iar Claudiu Dima a trecut al 6-lea linia de sosire în proba de 60 m plat. Lâlă a mai concurat la 400 m, unde nu a prins podiumul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro