Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone s-ar multumi cu o victorie fara gol primit in partida cu Everton

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca ar fi multumit cu o victorie fara gol primit in partida cu Everton, programata, joi, pe stadionul din Stefan cel Mare, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA.
"Avem posibilitatea sa invingem. Va fi greu, dar cu ambitie putem cistiga. O victorie fara sa primim gol m-ar multumi, indiferent la ce diferenta de scor. Everton este dupa Manchester United a doua echipa ca valoare pe care o intilnim. Mai ales ca sezonul trecut a terminat inaintea celor de la Liverpool. Dar noi speram sa profitam de inceputul de sezon mai slab al lor si sa ne impunem", a spus Andone.
Tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a precizat ca a pregatit meciul cu Everton dupa ce a discutat si cu antrenorul echipei Sportul Studentesc, Dan Petrescu. "Am vizionat multe casete cu partidele lor si am discutat destul de mult si cu Dan Petrescu, un specialist al fotbalului englez. Avem incredere in posibilitatile noastre, mai ales ca Dan Petrescu ne-a dat sanse egale. Acum noi sintem doar la 75-80 la suta din posibilitatile noastre, pentru ca eu spun ca putem mai mult", a mentionat tehnicianul.
Andone sustine ca a gasit punctele slabe ale formatiei antrenate de David Moyes: "Am observat ca zonele acoperite de fundasul stinga si de fundasul dreapta sint vulnerabile. Asa ca sper sa profitam de aceste zone. In acelasi timp trebuie sa incercam sa ii blocam pe mijlocasii centrali, care sint cei mai buni jucatori ai lor".
Antrenorul dinamovist considera ca vremea ploioasa de la Bucuresti este un avantaj pentru Everton. "Este un timp care ii favorizeaza pe englezi, avind in vedere vremea din Anglia. Dar noi pornim cu sanse egale, pentru ca indiferent de starea gazonului sau a vremii trebuie sa facem totul sa cistigam", a explicat tehnicianul.
Ioan Andone a precizat ca spera ca suporterii sa nu scandeze lozinci cu tenta rasista in timpul meciului cu Everton. "Suporterii nostri sint civilizati si sper sa nu ne faca probleme din acest punct de vedere. Galeria este aproape de noi si sper sa realizeze ca nu este bine sa scandeze lucruri de acest gen", a mentionat Andone.
Intrebat daca este o problema faptul ca Dinamo va intilni in campionat echipele Steaua si Rapid intre cele doua manse cu Everton din Cupa UEFA, Andone a raspuns: "Odata si odata tot trebuia sa jucam aceste meciuri. Daca asa s-a nimerit, asta este. Ziceam ca acum sintem la 80 la suta din posibilitati, poate ca la meciul cu Steaua vom fi la 85-90 la suta, iar la cel cu Rapid la 100 la suta. Pentru ca la mijlocul turului echipa trebuie sa ajunga la forma maxima. Noi sintem acum pe drumul cel bun".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii