Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Andone pleaca in Cipru

Fostul antrenor al formatiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca si-a dat acordul telefonic pentru a prelua echipa Omonia Nicosia, marti seara urmind sa plece in Cipru pentru a semna contractul.
"Telefonic mi-am dat acordul, ne-am inteles, acum urmeaza sa merg acolo si sa semnam. Contractul va fi pe cinci luni, cu drept de prelungire pe inca un an", a spus Andone.
Tehnicianul a afirmat ca stie destul de multe lucruri despre echipa cipriota, pe care a eliminat-o cu Dinamo din turul doi preliminar al Cupei UEFA, dupa 3-1 la Bucuresti si 1-2 la Nicosia.
"Omonia e cea mai titrata echipa din Cipru, care isi propune in fiecare an cistigarea titlului. Am si cunoscut citiva jucatori prin prisma meciurilor pe care le-am disputat cu ei in toamna. Pot sa spun ca stiu lotul. Nu au vindut nimic in ultima perioada, ba chiar au mai adus un virf de atac brazilian. Am mai strins citeva informatii despre ei si zilele astea", a mentionat fostul antrenor al echipei Dinamo.
Ioan Andone a adaugat ca obiectivele la formatia din Nicosia sint cistigarea campionatului si a Cupei Ciprului. "Este formatia cu cei mai multi suporteri din Cipru. Eu sper sa ii ajut sa cistige campionatul si Cupa, pentru asta m-au si chemat acolo si au fost foarte insistenti. Astea vor fi obiectivele mele", a spus Andone.
Referitor la oferta de a prelua formatia Otelul Galati, Andone a afirmat: "Aceea este si acum valabila. Am tot discutat cu domnul Stan in ultimele zile, dar ma tenteaza mai mult sa merg in strainatate".
Intrebat daca dupa participarea cu Dinamo in grupele Cupei UEFA, preluarea unei echipe din Cipru nu este un pas inapoi in cariera sa, Ioan Andone a raspuns: "Nu, e doar o noua munca. Ca jucator am evoluat in strainatate si am vazut cum e. Acum incerc si ca antrenor si vom vedea cum va fi. Eu mai aveam doua oferte din strainatate, dar cei de la Omonia au fost foarte insistenti. M-au dorit cel mai mult. Nu pot sa spun numele celor care m-au ofertat. E un club din Belgia si unul din Rusia. Ofertele din Arabia sint valabile de mai mult timp. Dar nu ma tenteaza. Acelea ma atrag doar din punct de vedere financiar".
Ioan Andone si-a reziliat, vineri, contractul cu FC Dinamo, dupa aproape trei ani de la numirea sa in functie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii