Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anamaria Necoară, director la CSM Brăila

* fosta mare atletă a câștigat examenul de titularizare

 

După ce săptămâna trecută a promovat examenul scris, luni, 13 septembrie, Anamaria Necoară a participat la cea de-a doua etapă a examenului de titularizare, interviul, care a avut loc tot la sediul Ministerului Tineretului și Sportului.

Astfel că după o carieră sportivă de excepție la CSM Brăila, Anamaria Necoară (fostă Ioniță) este director plin, la clubul pentru care a performat.

“Acum, după ce am trecut și de interviu, sunt director pe o perioadă nedeterminată și voi putea să-mi pun în aplicare proiectele, să atragem cât mai mulți copii, sponsori, pentru a obține rezultate cât mai valoroase la toate disciplinele. Îmi doresc să fim ca o familie, iar performanța să fie unicul nostru scop”, ne-a declarat Anamaria Necoară.

Vă reamintim că din decembrie 2019, prin ordin de ministru, fosta mare atletă conduce, ca interimar, cel mai mare club de seniori din Brăila. Din cauza pandemiei de coronavirus, examenul de titularizare a fost programat de MTS abia marți, 8 septembrie, 2021, iar fosta mare sportivă a reușit să obțină 71 de puncte.

Anamaria Necoară s-a născut pe 7 iulie 1988. A absolvit LPS Brăila, iar în 2010 Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Are masterat, făcut în cadrul Universității din Iași, cu lucrarea “Performanță în sport” și un masterat la Univeristatea din Pitești, Management și marketing în sport.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii