Mergi la conţinutul principal

Anamaria Ioniţă pregăteşte sezonul indoor la Brăila

pentru atleta brăileană noul sezon competiţional 2017 debutează pe 28 ianuarie • concomitent cu activitatea sportivă, Ioniţă şi-a început şi cariera de antrenoare la CSM Brăila

 

Sportiva anului 2016 în Brăila, atleta Anamaria Ioniţă mai are puţin până la startul noului sezon competiţional, sportiva cu dublă legitimare CSM Brăila – CSU Piteşti urmând să participe pe 28 ianuarie la prima competiţie amicală din acest an. De fapt, la Grand prix-ul care va avea loc în ultima sâmbătă a acestei luni Ioniţă va concura atât la 60 m garduri, cât şi la poliatlon. Pentru toate concursurile din acest an atleta se va pregăti numai la Brăila. “2016 a fost un an foarte bun pentru că mi-am îndeplinit visul şi mi-am făcut baremul pentru Olimpiadă, însă efortul a fost unul epuizant. Iar din cauza stresului, a oboselii acumulate am avut ceva probleme de sănătate în luna noiembrie. Dar acum mă simt foarte bine, mă antrenez la Brăila pentru concursurile oficiale care vor avea loc pe plan naţional în acest an. Nu am avut vacanţă nici de sărbători, vreau să obţin medalii la naţionale”, a declarat Anamaria Ioniţă. Atleta nu exclude nici varianta de a încerca să-şi facă baremul pentru Campionatul Mondial de atletism în aer liber din vară, însă a punctat că prioritare sunt competiţiile interne. “Nu pot încă de pe acum să-mi fac planuri pentru mondiale. Toate la timpul lor. Mai întâi mă pregătesc pentru Campionatul Naţional indoor de probe individuale şi pentru cel de probe combinate pentru că îmi doresc medalii la ambele, dacă se poate, şi abia după aceea vom putea vorbi şi despre alte competiţii”, a mai spus Anamaria Ioniţă.

Concomitent cu pregătirea sa pentru copetiţii, atleta a început, din septembrie anul trecut, şi activitatea de antrenoare. Ioniţă şi-a alcătuit o grupă de copii pe care îi instruieşte în tainele atletismului: “La începutul anului şcolar am reuşit să formez o grupă însă selecţia va continua pentru că mulţi copii vin din curiozitate şi când văd cât este de muncă unii renunţă. Eu consider că voi putea forma o grupă de performanţă”, a explicat atleta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro