Mergi la conţinutul principal

Anamaria Ioniţă - de cinci ori campioană naţională universitară

Atleţii au concurat câte o dată la fiecare probă şi la final s-au făcut clasamente separate.
Cu acest prilej, Anamaria Ioniţă a cucerit cinci titluri naţionale universitare, la 100 m garduri, săritura în lungime, săritura în înălţime, la 4X100 m şi la 4X400 m plat. La aceste probe, dar şi la aruncarea suliţei, atleta cu dublă legitimare, CSM Brăila - CSU Piteşti, a realizat noi recorduri personale. La etapa a doua a naţionalelor rezervate seniorilor, sportiva pregătită de profesoara Irina Roată s-a clasat pe locul al doilea atât la 100 m garduri, cât şi la săritura în înălţime.
"Rezultatele sunt foarte bune. Ioniţă a participat în acest an la aceste probe, unde şi-a realizat noi recorduri personale. Ea se pregăteşte intens în această perioadă deoarece doreşte să prindă lotul României pentru Cupa Europei la probe combinate", a declarat profesoara Irina Roată.
La prima etapă a naţionalelor rezervate juniorilor III, atleta Alexandra Nenciu Pohoaţă de la CSM Brăila a ocupat poziţia a treia la 400 m garduri.
"Sportivii noştri care au ca obiectiv clasări pe podium la etapa finală a naţionalelor în aer liber sunt în grafic cu pregătirea. Sper să prindă forma de vârf atunci când în joc vor fi puse în joc medaliile", a punctat profesorul Marian Neta, directorul CSM Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro