Mergi la conţinutul principal

Anamaria Ioniţă a început foarte bine sezonul 2017

la primul concurs naţional de verificare, brăileanca a câştigat proba de pentatlon • sâmbăta trecută, în prima reuniune a Campionatului Naţional etapa întâi, Ioniţă s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat

 

Start foarte bun de sezon pentru Anamaria Ioniţă în 2017, atleta brăileană cu dublă legitimare CSM Brăila – CSU Piteşti a câştigat sâmbăta trecută proba de pentatlon din cadrul Campionatului Naţional de probe combinate, etapa întâi şi tot în aceeaşi zi a concurat la prima etapă a Campionatului Naţional de atletism, pentru seniori, tineret şi juniori I, probe individuale, unde s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat.

Sportiva anului în judeţul Brăila în 2016, atleta Anamaria Ioniţă a reuşit să înceapă cu dreptul noul an competiţional şi să câştige sâmbăta trecută la Bucureşti, proba de pentatlon. Brăileanca a avut evoluţii foarte bune la 60 m plat şi la 60 m garduri, unde a obţinut timpi buni pentru această perioadă de pregătire, 7:72 secunde şi respectiv, 8:65 secunde. “Pentru garduri şi viteză am avut unde să mă pregătesc şi timpii realizaţi confirmă munca depusă de mine. În celalte probe am vrut să văd cum mă prezint, să spunem că a fost un antrenament, dar pe ansamblu, sunt mulţumită de ceea ce am realizat la pentatlon”, a declarat Anamaria Ioniţă. În partea a doua a zilei atleta a concurat cu succes şi la 60 m plat, unde s-a clasat pe locul al doilea. “În jurul orei 14.00 am terminat cele cinci probe ale pentatlonului şi am participat la 60 plat. În serii am alergat distanţa în 7:75 secunde, iar în finală am fost cronometrată în 7:72 secunde. Timpi foarte buni. Eu sunt mulţumită de rezultatele din prima zi”, a mai spus atleta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro