Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ana Maria Ionita a cucerit trei medalii in prima zi a nationalelor de atletism

Duminica, dupa-amiaza, in prima zi a Campionatelor Nationale de atletism pentru seniori, tineret si juniori, atletii braileni au cucerit patru medalii, doua de argint si doua de bronz.
Trei dintre ele au fost adjudecate de Ana Maria Ionita. Atleta braileana a devenit vicecampioana nationala de juniori I si de tineret, la 400 m garduri, proba in care, in ierarhia seniorilor, s-a situat pe locul al treilea. Faptul ca este inca junioara, locul al treilea pe tara in competitia celor mai valoroase atlete din Romania reprezinta fara indoiala un rezultat extrem de pretios pentru eleva profesoarei Irina Roata.
Cea de-a patra medalie, una tot de bronz, a fost adjudecata de Ionut Vlaicu, la juniori I, in finala probei de 400 m garduri.
Leonard Gherghiceanu a realizat cel mai bun timp al sau insa nu a reusit sa ocupe decit locul al patrulea la seniori, in proba de 100 m plat, pozitie pe care a ocupat-o si stafeta de 4 x 100 m, in a carei componenta au fost trei juniori si un senior.
Tot duminica, Ionel Roata, dupa o evolutie buna a reusit sa se califice in finala probei de triplusalt masculin a seniorilor, care se va derula in aceasta seara.
"Eu consider ca rezultatele sint bune tinind cont de faptul ca toti sportivii nostri si-au imbunatatit considerabil propriile performante.
Speram ca in urmatoarele reuniuni sa avem cel putin aceleasi realizari" a declarat, la finalul primei zile de concurs, profesorul Dumitru Mihail.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii