Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ana Maria Ionita a cucerit doua medalii la Balcaniada de Juniori I

Doi atleti ai clubului Sportiv Municipal din Braila, Ana Maria Ionita si Eduard Ghiorghiu, au facut parte din echipa Romaniei la Campionatele Balcanice rezervate junioarelor I, competitie desfasurata in Grecia, in perioada 24 - 25 septembrie.
Desi este inca junioara II, Ana Maria Ionita a avut o comportare foarte buna, ea reusind sa obtina medalia de bronz la 400 m plat si apoi aurul in proba de stafeta 4 x 400 m alaturi de colegele ei de la lotul national.
Rezultatele obtinute de atleta braileana au contribuit substantial la clasarea echipei feminine a Romaniei pe primul loc in clasamentul general.
Din pacate, desi era indreptatit sa spere la medalii, Eduard Ghiorghiu s-a accidentat in ziua premergatoare concursului si a ratat astfel participarea la probele la care era inscris.
"Rezultatele obtinute de Ana Maria Ionita sint foarte bune tinind cont de faptul ca atletii juniori au incheiat activitatea competitionala inca din 7 august. Sansa nu ne-a suris insa. Am fost privati de cel putin o medalie prin accidentarea lui Ghiorghiu. Pe ansamblu trebuie sa ne bucuram deoarece am mai adaugat in palmaresul clubului si al tarii inca doua medalii", a declarat la revenirea in tara, Irina Roata, antrenoarea celor doi sportivi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii