Mergi la conţinutul principal

Amplă acțiune de control a transportului public de călători

* joi dimineață, polițiștii brăileni au desfășurat activități specifice pe linia verificării legalității efectuării transportului de persoane pe raza întregului județ * polițiștii rutieri au verificat modul în care măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate

 

Se mai respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport în comun? Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila au făcut o amplă acțiune de control, pentru a vedea cum stau lucrurile.

În dimineața zilei de 27 mai, Poliția Română a derulat la nivel național, o acțiune pentru siguranța transportului de persoane. Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au desfășurat activități specifice pe linia verificării legalității efectuării transportului de persoane pe raza întregului județ. Acțiunea a vizat verificarea modului în care măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale. “Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan. Reamintim faptul că, portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate. Polițiștii brăileni vor acționa în continuare pe raza întregului județ în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ce privește ilegalitățile în domeniul circulației pe drumurile publice”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Acțiunea s-a derulat pe tot parcursul zilei de 27 mai, iar rezultatele vor fi făcute publice în perioada care urmează.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro