Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amicii Boys nu mai poate pierde locul intii

In primul meci al penultimei etape a campionatului de futsal s-au intilnit Phoenix si Real. Aflata pe pozitia a doua a clasamentului, cu sanse chiar la primul loc, Phoenix a inceput in forta partida, si, in doar patru minute si-a creat deja un avantaj de doua goluri. Cu toate ca oaspetii au luptat din rasputeri sa obtina un rezultat cit mai strins, Phoenix a inchis toate culoarele spre propria poarta si s-a impus cu 9-2, un scor poate totusi prea sever, tinind cont de derularea ostilitatilor din teren.
In meciul al doilea, Monolit a intilnit-o pe Akcent si in chiar primul minut de joc, Dorian Nistor a deschis scorul pentru oaspeti, insa la actiunea urmatoare Mihai Olaru a restabilit egalitatea, dupa o frumoasa actiune personala. Akcent a controlat din nou jocul si pina la pauza a mai inscris de trei ori. Golul marcat de Banciu la inceputul reprizei a doua parea sa relanseze partida, insa o noua actiune marca Dorian Nistor a refacut difereanta de trei goluri dintre cele doua combatante. Akcent a cistigat cu 6-3, succes care a propulsat-o de pe penultimul loc, pe treapta a treia a podiumului.
Pentru ca in tur United reusise sa-i administreze liderei, Amicii Boys, prima si singura infringere din actuala editie de campionat, ultimul joc al serii se anunta unul extrem de echilibrat.
Pina la urma partida nu s-a ridicat la nivelul unui derby, ea a avut o singura solista, Amicii Boys, formatie care s-a impus cu un scor de handbal, 14-2.
In urma acestei victorii, Amicii Boys si-a asigurat deja primul loc in clasament, indiferent de rezultatele din ultima etapa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii