Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In amicalul de la Tulcea oaspetii au platit tribut gafelor din prima repriza

Una este sa joci cu o partenera de esalon, alta cu o formatie care a incheiat sezonul trecut pe primul loc in seria intii a Ligii I, Delta Tulcea. Chiar daca tulcenii nu mai au aceeasi formatie care a evoluat in returul trecut reprezinta totusi o forta si cu siguranta ca va fi una dintre formatiile care va arbitra lupta pentru promovare in viitorul sezon si acest lucru s-a confirmat in prima parte a amicalului de la Tulcea.
Contrar totusi scorului inregistrat la pauza, primii care au fost aproape de gol au fost oaspetii, insa golgeterul Viitorului, Cosmin Dobre, nu a avut nici un dram de sansa in acest joc, pentru ca desi a ramas singur cu portarul in minutul 8 a trimis mingea pe linga tinta.
Gazdele au sarjat pentru prima data in minutul 12, dar Constandache a avut noroc deoarece mingea sutata de unul dintre atacantii tulceni a lovit plasa laterala. Delta a fortat deschiderea scorului si a reusit-o sapte minute mai tirziu, dupa o faza in care jucatorii din Insuratei au facut tirziu pasul la ofsaid, Pantelie a patruns in careu si l-a executat pe portarul oaspetilor.
Viitorul a avut apoi o perioada buna de joc insa Dobre (min, 23) s-a grabit si a sutat dintr-un unghi dificil, iar in faza imediat urmatoare i-a pasat bine juniorului Preda insa acesta nu a avut curajul sa suteze la poarta, a preferat o pasa la Mita care se afla intr-o zona bine acoperita de fundasii tulceni si Delta a scapat fara gol.
Noul transferat in tabara Viitorului, Calatoaie, a gafat in minutul 32 si Cuconasu a marcat pentru 2-0. Dupa numai doua minute toata defensiva oaspetilor a fost surprinsa pe picior gresit, Pantelie a trimis la coltul lung al portii aparate de Constandache si tulcenii si-au marit din nou avantajul. Delta Tulcea a mai inscris un gol in aceasta parte a meciului, in minutul 37, prin Cretu, numai ca de data aceasta coautor a fost chiar portarul Constandache care a gresit ca un incepator.
In partea a doua, una in care ambele formatii au facut numeroase schimbari, jocul a fost echilibrat si cu toate acestea Viitorul ar fi putut reduce semnificativ din diferenta daca jucatorii ajunsi la finalizare ar fi ales cele mai simple solutii.
Oaspetii au beneficiat de o lovitura libera in minutul 61 si Bratosin a marcat golul de onoare. Viitorul a mai avut doua mari ocazii insa Dobre si Anghelina s-au incurcat in propriile lor driblinguri si tabela a ramas nemodificata.

Viitorul: Constandache - Baicu, Bogdan, Musat, Calatoaie - Mita, Paraschiv, Preda, Bratosin - Dobre, Vicol.
In repriza a doua, la oaspeti au mai evoluat portarul Ilasc si jucatorii de cimp Anghelina, Tanase, Balta, Mirescu si Cheles.
Berceau, Vioreanu si Oprea au fost menajati de Sandu Minciu deoarece au acuzat usoare probleme medicale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii