Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru paznicii somnorosi

Sapte paznici si agenti de paza au fost amendati de politisti pentru ca dormeau in post, unii dintre ei fiind si sub influenta bauturilor alcoolice. Astfel, in noaptea de 29 mai, s-au efectuat controale la 17 unitati, fiind constatate nereguli in ceea ce priveste paza a 8 obiective, sanctiunile contraventionale aplicate ridicindu-se la 500 de lei.
"Paznicul Neculai T. si agentul de paza Bebi I. se aflau sub influenta bauturilor alcoolice in timp ce executau serviciul la societati comerciale din municipiu. De asemenea, Georgel B., Ionel D., Octavian B., Cristian D. si Stelian C., dormeau in timpul serviciului de paza. Toti au fost sanctionati contraventional, iar deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor ai caror angajati sint, precum si conducerii firmelor specializate, prestatoare de servicii de paza", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie, subinspector Jenel Sogor.
Politistii plecati in control au dat si peste o societate comerciala, cu obiect de activitate comercializare de autoturisme, piese si accesorii, unde personalul de paza lipsea cu desavirsire. In acest caz se efectueaza cercetari pentru identificarea si sanctionarea agentului in cauza.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu