Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi pentru comerciantii de artificii

Zilele trecute, doua societati comerciale din Braila au fost amendate de oamenii legii deoarece aveau expuse la vinzare artificii, fara a detine documente de provenienta ale acestora. Cei in cauza au fost depistati de lucratori din cadrul Biroului Arme, Explozivi, Substante Toxice, care au actionat pe raza Municipiului Braila pe linia prevenirii si combaterii abaterilor de la reglementarile Legii 196/1995, privind regimul, detinerea si comercializarea materialelor explozive.
Astfel, au fost depistate nereguli la doua societati comerciale, cu puncte de lucru In Piata Concordia, de unde au fost ridicate In vederea confiscarii 1.060 artificii din clasa I "Bengalas-Estrellitas", care erau expuse la vinzare fara documente de provenienta.
Administratorii celor doua societati au fost sanctionati contraventional, conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei Impotriva unor activitati comerciale ilicite. In baza aceluiasi act normativ a mai fost sanctionata si vinzatoarea altei societati comerciale, deoarece nu a afisat preturile la mai multe bunuri industriale oferite spre vinzare. Surse autorizate din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila ne-au precizat ca actiunile de acest gen au caracter permanent si urmaresc sa descurajeze abaterile de la normele legale In vigoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii