Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru brăilenii care nu respectă regulile anti-COVID

• pe parcursul unei singure zile s-au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 13.000 lei

 

La data de 6 octombrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Au fost verificate marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţele şi târguri. Poliţiştii au verificat 28 de societăţi comerciale, legitimat 145 de persoane şi au controlat 156 de vehicule, 83 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaţilor la locul de muncă şi taxiuri. Potrivit poliţiştilor, au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 13.000 de lei, dintre care 22 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Alte 16 amenzi s-au dat conform O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 9 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului, fiind depistaţi patru pasageri şi un conducător auto care nu purtau corespunzător masca de protecţie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro