Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru accesul clienților după ora 22.00

* în weekend, polițiștii au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 * au fost identificate două societăți comerciale, tip cafe-bar, restaurant, dar și cu activitate în domeniul jocurilor de noroc care au permis accesul clienților în interior după ora 22:00

 

Amenzi pentru administratorii de la bar și restaurant. Aceștia au permis accesul clienților după ora 22.00, fără a respecta măsurile de protecție impuse pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

În acest weekend, polițiștii brăileni au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, precum și măsurilor instituite în această perioadă. “În urma activităților desfășurate pe raza județului Brăila, au fost identificate două societăți comerciale, tip cafe-bar, restaurant, dar și cu activitate în domeniul jocurilor de noroc, care nu respectau măsurile instituite, respectiv au permis accesul clienților în interiorul locației și au comercializat produse alimentare după ora 22:00. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii reamintesc faptul că portul măștii de protecție este obligatoriu atât în spațiile publice închise, cât și în spațiile publice deschise!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro