Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru 21 persoane care nu au respectat interdicțiile privind circulația în afara locuinței

* miercuri, polițiștii au continuat acțiunile de control în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19 * 21 de persoane nu au respectat interdicțiile privind circulația pe timp de noapte, iar  15  persoane nu purtau masca în mijloacele de transport în comun

 

Brăilenii care au ieșit din casă pe timp de noapte, în mod nejustificat, dat și cei aflați în mijloacele de transport în comun fără mască, au încasat amenzi. Polițiștii au sancționat 36 de persoane, numai într-o singură zi.

La data de 2 decembrie, polițiștii brăileni împreună cu jandarmi și polițiști locali, au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Au fost desfășurate 16 acțiuni punctuale în marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețe și târguri, dar și pe arterele de circulație. În intervalul orar 23.00 - 05.00, acțiunile au vizat și interdicția de circulație a persoanelor în afara locuințelor sau a gospodăriilor, prevăzută de H.G. 935/2020. În cadrul acțiunilor desfășurate, forțele implicate au legitimat 888 de persoane și au controlat  289 vehicule, 235 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun, cu regim de TAXI și mijloace care asigură transportul angajaților. Urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, cu amenzi în valoare totală 13.500 de lei.

Pentru nerespectarea măsurilor privind purtarea corespunzătoare a măștii de protecție în mijloacele de transport, polițiștii brăileni și polițiștii locali au sancționat contravențional 15  persoane, dintre care 5 șoferi și 10 pasageri, valoarea amenzilor fiind de 500 de lei. Totodată, 21 persoane care nu au respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 23.00-05.00, au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 11.500 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro