Mergi la conţinutul principal

Amenzi pentru şoferii care şi-au lăsat maşinile unde au avut chef

în ultimele zile, poliţiştii locali au aplicat trei sancţiuni contravenţionale unor şoferi care au staţionat cu autoturismele unde au avut chef

 

În perioada 8 – 12 aprilie, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei Locale Brăila au aplicat trei sancţiuni contravenţionale unor şoferi care au staţionat cu autoturismele pe spaţiile verzi din municipiu. Cea mai recentă sancţiune, amendă în valoare de 250 lei, a fost aplicată unui brăilean în vârstă de 54 ani care, în dimineaţa zilei de 12 aprilie, a staţionat cu o autoutilitară pe spaţiul verde situat în faţa Blocului 10 de pe Calea Galaţi. Totodată, pentru nerespectarea prevederilor HCLM Brăila nr.5/2003, privind circulaţia şi staţionarea autovehiculelor pe trotuare, împiedicând circulaţia pietonilor, pe scuaruri, în staţiile mijloacelor de transport în comun, pe locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 300 lei. În ce priveşte nerespectarea normelor rutiere privind oprirea şi staţionarea în zona Pieţei Halelor, unde este totuşi amenjată o parcare, în perioada 29 martie – 12 aprilie, poliţiştii locali au aplicat un număr de 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.990 lei. Alţi 34 de şoferi au primit avertismente.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro