Mergi la conţinutul principal

Amenzi drastice pentru cei care expun diferite produse pe domeniul public, cu scopul de a le vinde

De acum inainte, cei care doresc sa expuna diferite produse, cu scopul de a le vinde, pe domeniul public, vor plati amenzi substantiale. Asta deoarece consilierii municipali au aprobat, ieri, in cadrul unei sedinte de indata, o hotarire CLM in acest sens, hotarire care stabileste si sanctiunile care se vor acorda in cazul incalcarii acesteia. Actul face referire atit la produsele agroalimentare cit si la autovehicule, fie ele inmatriculate sau nu. Conform hotaririi cu pricina, incalcarea prevederilor articolului 1, care se refera la produsele agroalimentare, se pedepseste cu amenda contraventionala de la 200 la 1.000 de lei, iar incalcarea prevederilor art. 2, cel referitor la autovehicule, cu amenda contraventionala de la 500 la 2.500 de lei. Contravenientul poate achita pe loc jumatate din minimul amenzii prevazute sau o poate face in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului verbal ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia, agentul constatator facind mentiune despre aceasta posibilitate in procesul - verbal. Aplicarea sanctiunilor prevazute prin hotarirea votata ieri se face de catre primarul municipiului prin imputernicitii acestuia, lucratorii Politiei si agentii Politiei Comunitare Braila. Hotarirea prevede si ca agentul constatator poate dispune ridicarea autovehiculului, in conformitate cu prevederile Dispozitiei Primarului Municipiului Braila nr. 15137/27.03.2007.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB