Mergi la conţinutul principal

Amenzi de peste 200.000 lei în numai câteva zile

în perioada 2 - 5 mai, poliţiştii brăileni au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi au aplicat 484 de sancţiuni contravenţionale

 

Au curs amenzile pentru indivizii certaţi cu legea. Fie că a fost vorba despre persoane puse pe scandal, sau şoferi care circulau după propriile legi, toţi au fost “arşi” la buzunare cu amenzi.

În perioada 2 - 5 mai, poliţiştii brăileni au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Astfel, au fost organizate 23 de acţiuni şi s-a intervenit la 152 de evenimente, dintre care 118 sesizate prin 112. “În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 484 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 235.916 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 25 de permise auto. Pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 7 certificate de înmatriculare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, insp. Laura Belciugan.

Poliţiştii au precizat faptul că vor acţiona permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii şi, totodată, sunt pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro