Mergi la conţinutul principal

Amenzi de peste 20.000 lei, pentru 12 bicicliști și 27 de şoferi care au făcut opriri neregulamentare

* la data de 2 februarie, poliţiştii au acţionat în trafic pentru combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști și a opririlor și staționărilor neregulamentare din partea conducătorilor auto * au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.040 de lei, dintre care 12 au fost aplicate bicicliștilor și 27 pentru opriri și staționări neregulamentare

 

 

 

Biciclişti şi şoferi, amendaţi de poliţişti. În data de 2 februarie,  poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Brăila şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. 

Acţiunea s-a desfăşurat la nivelul întregului județ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural și a avut în atenție, în special, combaterea abaterilor săvârșite de bicicliști și a opririlor și staționărilor neregulamentare. „Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.040 de lei, dintre care 12 au fost aplicate bicicliștilor și 27 pentru opriri și staționări neregulamentare ale şoferilor. Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare”, au transmis poliţiştii brăileni.

Poliţiştii recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro