Mergi la conţinutul principal

Amenzi de 74.000 lei în două zile

Acţiuni de amploare ale Poliţiei brăilene în weekendul trecut, pentru combaterea comerţului ilicit şi pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, subcomisar Jenel Sogor, în ziua de vineri, 17 iulie 2015, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat în echipe formate din structuri de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila.
Cei 70 de poliţişti implicaţi au organizat 10 acţiuni preventive şi au efectuat 76 de controale în pieţe, târguri şi baruri, fiind verificate 63 de societăţi comerciale. Echipele participante la razii au constatat şase infracţiuni, dintre care trei economico-financiare, fiind cercetate penal şapte persoane suspecte.
"Ca urmare a încălcării legislaţiei, poliţiştii au aplicat 113 sancţiuni, cuantumul total al amenzilor fiind de 44.665 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 4.452 lei, au fost reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare", a precizat sursa citată.
Sâmbătă, 18 iulie 2015, peste 100 de poliţişti din cadrul structurilor IPJ Brăila au organizat alte 10 acţiuni preventive, cu sprijinul jandarmilor IJJ. Oamenii legii au efectuat 48 de controale în pieţe, târguri, baruri şi alte locaţii, fiind verificate "la sânge" 54 de societăţi comerciale.
În timpul acţiunilor de sâmbătă, au fost constatate două infracţiuni. Totodată, poliţiştii au aplicat 80 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al amenzilor fiind de 31.494 lei. Tot sâmbătă, au fost confiscate bunuri în valoare de 27.368 lei, au fost reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Acţiunile preventive continuă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro