Mergi la conţinutul principal

Amendat cu 1.000 lei pentru că și-a spălat mașina pe Calea Călărașilor

* polițiștii locali atrag atenția că nu doar spălarea mașinilor este interzisă pe domeniul public ci și alte activități gospodărești, cum ar fi, de exemplu, spălatul rufelor, al covoarelor sau al altor obiecte de uz caznic

 

 

 

 

Spălarea autoturismelor pe domeniul public, în locuri neautorizate, este contravenție la Brăila și se pedepsește cu o amendă substanțială. Unul dintre cei care au avut ghinionul să constate pe propriul buzunar acest lucru a fost un brăilean în vârstă de 56 de ani care s-a apucat, într-una din zilele trecute, să își spele mașina, și asta nu pe vreo stradă mai ferită, din cartierele periferice, ci chiar pe Calea Călărașilor, în parcarea din dreptul Băncii Transilvania. Pentru asta, a fost sancționat cu 1.000 de lei, de către o patrulă a Poliției Locale care s-a nimerit prin zonă. Polițiștii atrag atenția că nu doar spălarea mașinilor este interzisă pe domeniul public ci și alte activități gospodărești, cum ar fi, de exemplu, spălatul rufelor, al covoarelor sau al altor obiecte de uz caznic.

”Pentru utilizarea domeniului public pentru diferite activități gospodărești (precum spălat rufe, covoare sau obiecte de uz casnic, uscat rufe, gătit, etc.) sau pentru repararea autovehiculelor, precum și pătarea cu combustibil, ulei, vopsele etc., a fost depistat și sancționat contravențional numitul L.D.-F., în vârstă de 56 ani, din Brăila – cu amendă în valoare de 1.000 lei – pentru spălarea autovehiculului proprietate personală în parcarea din dreptul Băncii Transilvania, situată pe Calea Călărașilor”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro