Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amendați de jandarmi pentru consum de alcool pe stradă

* în noaptea de 3 spre 4 august, în doar șase ore, jandarmii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pe raza municipiului Brăila, în cuantum de 3.000 lei, 13 fiind pentru consumul de alcool în stradă * șase tineri au fost depistați pe strada Cezar Petrescu, în timp ce consumau băuturi alcoolice, alte cinci persoane fiind la un pahar de vorbă pe strada Constantin Nottara și pe Șoseaua Râmnicu Sărat

 

Consumul de alcool pe străzile din municipiu i-a costat scump pe câțiva brăileni care au fost depistați de jandarmi. În noaptea de 3 spre 4 august, în doar șase ore, jandarmii brăileni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pe raza municipiului Brăila, în cuantum de 3.000 lei, cele mai multe fiind pentru consumul de alcool în stradă. După cum au constatat jandarmii, 13 persoane au ales colțul străzii în locul restaurantelor sau teraselor, pentru a-și potoli setea de alcool, în noaptea de marți spre miercuri. În zonă și-a făcut apariția echipajul de jandarmerie, cu “nota de plată” nedorită de către consumatorii respectivi.

Miercuri, în jurul orei 00:10, șase tineri cu vârste cuprinse între 18 și 33 ani, au fost depistați de jandarmi pe strada Cezar Petrescu din municipiu, în timp ce consumau băuturi alcoolice. Aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 lei.

Alți doi bărbați au fost depistați consumând alcool, marți, în jurul orei 22:50, la intersecția străzilor Chișinăului și Grigore Alexandrescu. Cei doi brăileni, unul în vârstă de 50 ani, iar celălalt în vârstă de 45 ani, au primit amenzi în cuantum de 600 lei. Au mai fost și alte zone din municipiu unde brăilenii stăteau liniștiți la o băută, asta până la apariția forțelor de ordine. “Pe strada Constantin Nottara, trei persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 500 lei, pentru consum de alcool în spațiu neamenajat, iar pe Șoseaua Râmnicu Sărat, alți doi bărbați au primit amenzi în cuantum de 700 lei”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Celelalte două sancțiuni contravenționale, din totalul de 15, au fost aplicate unor persoane ce au ales să fumeze în locurile de joacă din municipiu.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii