Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amantlic de vinzare, pentru femei cu stare

Tinar dragut si discret doresc sa devin amant. Rog seriozitate. Este un anunt publicitar local.
Daca este dupa cum cred eu, de fapt, tinarul nu vrea sa devina pur si simplu amant, ci vrea sa devina gigolo, dar discret fiind, dupa cum am fost informati deja, i-e jena sa spuna pe fata ca vrea sa fie platit, pentru munca pe care o presteaza pe la spatele sotului inselat. Tinarul asta dragut pare a avea si ceva scoala, ca daca ar fi fost cu tot atitea clase ca trenul, sa ducea la centura, asa cum fac unele surate de-ale lui, feminine, care se pun in calea TIR-urilor, si, la o adica, si-o pun (faptura) si la dispozitia soferilor cu masini mai putin puternice. Tinarul nostru nu pare a fi insa dispus sa se preteze la agatamente ieftine, si oricum, ar fi si dificil sa-si prezinte marfa dezgolita partial, asa cum fac fetitele dulci, din zona mentionata. Ca femeie, poti sa te imbraci cu fusta pe frunte, si cu o bluza care mai mult arata decit acopera, si se numeste ca esti sexy, ca barbat, nu poti sa tii slitul pe jumatate deschis, ca provoci doar risul. Ca femeie, odata dezgolita, opresc soferii si te salta o tura, sau mai multe, fiecare, dupa puteri; ca barbat, opresc jandarmii si te salta, pentru exhibitionism.
Va dati seama ce disperat trebuie sa fie junele discret, daca a apelat la publicitate platita, pentru a-si oferi serviciile contracost? Ceea ce n-a luat el in calcul, insa, este faptul ca exista o diferenta intre barbatii care cumpara servicii sexuale, si femeile care fac acelasi lucru. Barbatii platesc, presteaza, si elibereaza ringul la rapid. Femeile, chiar daca sint dispuse sa te plateasca, se asteapta la o chestie mai serioasa, nu la una pe fuga. Ele vor introducere, dar si cuprins, si abia apoi, incheierea apoteotica. Ca sa va dau un alt exemplu, este ca atunci cind femeile cumpara pantofi: ele sint obisnuite sa probeze mai multe numere, ca sa vada care li se potriveste mai bine, stind pe scaun, dar si din picioare, ca sa se asigure ca se simt comod, de la bun inceput, chiar daca stiu ca, odata cu trecerea timpului, se mai lasa pielea. Si abia apoi platesc.
Acum, stau si ma intreb, in ce domeniu cere seriozitate tinarul discret: seriozitate, in plata la termen; seriozitate, in timpul prestatiei, in sensul ca nu suporta ca partenera sa se distreze, in timp ce el munceste, sau seriozitate, in ceea ce priveste moravurile femeii care-l plateste, in sensul de a nu-l insela cu sotul? Nu de alta, dar el pune suflet, in legatura asta de afaceri...
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii