Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am o strategie financiara pentru cistigarea campionatului, dar nu o spun, ca speculeaza DNA"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca are o strategie financiara pentru cistigarea campionatului, dar nu o poate spune public, deoarece s-ar putea sesiza Departamentul National Anticoruptie (DNA).
"Am o strategie pentru cistigarea campionatului, dar nu v-o mai spun, ca dupa aia, dom'ne, coruptie in fotbal, PNA (n.r. - DNA), nu stiu ce, n-ai voie sa dai prime, nu stiu cum... Va fi o strategie financiara, dar nu va mai spun voua, ca apoi speculeaza PNA-ul si vine PNA-ul: “uite ce ai spus public!”. Am vrut eu vreodata locul doi? E posibil sa fim pe locul intii si dupa trei-patru etape, dar dupa 15 etape... Cel mai mult mi-e frica de CFR, care are valoare si joaca fotbal, doar de asta mi-e frica", a precizat conducatorul gruparii "ros-albastre".
Gigi Becali a subliniat ca este foarte multumit de activitatea managerului sportiv Adrian Ilie. "Lasa ce spun suporterii despre el, ce stiu suporterii ce face Adrian Ilie. In primul rind ma intereseaza omul cu care lucrez, iar el e un superom. Va lucra cu mine pina la adinci batrineti. Are ochi, imi prezinta jucatorii, dar eu iau decizia finala. Eu personal ii aleg, eu ma ocup, altfel nu mai vin jucatori. si de Mihai Stoica am zis ca va lucra cu mine mereu, asa am crezut. Nu pot sa spun ca n-a lucrat bine, numai ca are el nebuniile lui. Era un baiat destept, competent, stia sa faca treaba, la Adrian Ilie e altceva, este un om foarte bun", a spus el.
Becali a afirmat ca Steaua avea nevoie de atacanti si astfel de jucatori vor fi transferati: "Revin Radoi, Plesan, Ghionea, nu mai avem nicio problema. si Adrian Ilie, si Lacatus imi prezinta jucatorii. Ei s-au uitat ore in sir pe casete, mi i-au prezentat, apoi au dat la seful, specialistul, sa fie punctul final. Cind era Mihai Stoica, nu ma interesa, ia ce vrei tu, acum nu mai facem asa, ca nu-mi place unde s-a ajuns cu Steaua, opt jucatori care n-au valoare de Steaua. Nu mai vreau!".
Gigi Becali a mentionat ca s-a uitat la portiuni de 20-30 de minute din partide inregistrate pe DVD-uri pentru a urmari anumiti jucatori, pentru ca nu este suficienta vizionarea doar a unor faze. "Le-am zis: nu mai imi dati secvente. Bine, te uiti si la ele, cit de cit se vede calitatea jucatorului daca ai ochi, iar eu am ochi. Dar am am luat si meci intreg, m-am uitat si la 20-30 de minute din meci sa vad ce a jucat intr-un meci. Va garantez ca ce am ales - ce au ales oamenii mei si am pus eu stampila - vor fi jucatori de valoare. Din tara n-avem ce sa luam deocamdata", a spus oficialul stelist.
Becali a precizat ca singura preocupare a sa in acest an o reprezinta Steaua si cum sa faca sa ia campionatul. "O sa renunt la unele afaceri pentru a ma ocupa prioritar de Steaua. O perioada m-am ocupat de afaceri, de politica, si am vazut ca s-a ajuns cam rau", a comentat el.
Gigi Becali a declarat ca nu a facut nicio alianta de Revelion cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos: "Ce alianta poti sa faci cu un om cu care te lupti? Primul adversar al meu el este, pentru ca intii trebuie sa salvez locul doi, abia apoi locul unu. De Revelion el era ingrijorat: ce an greu o sa am daca nu s-a spart paharul".
Finantatorul FC Steaua a subliniat ca este posibil un schimb Vasilica Cristocea - Clement Palimaru cu Poli Iasi. El a adaugat ca nu este sigur nimic in privinta unor eventuale plecari ale jucatorilor Dorin Goian si Nicolae Dica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii