Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte spargeri cu autori necunoscuti

Cu fiecare zi care trece, in evidentele Politiei apar noi cauze inregistrate cu autori necunoscuti, pentru rezolvarea carora oamenii legii se lupta, uneori, chiar si luni bune. Alte trei astfel de fapte au fost sesizate, zilele trecute, de trei braileni carora hotii le-au adus o gaura in buget de peste 18.000 RON.
Prima sesizare a venit din partea lui Marian I., care a reclamat ca In noaptea de 3 spre 4 ianuarie, persoane necunoscute au fortat usa de acces dintr-un magazin situat pe strada Mihai Eminescu si au sustras din interior obiecte de Imbracaminte In valoare totala de 16.460 RON. Tot in aceeasi noapte, Toma C. a sesizat la Politie ca autori necunoscuti i-au patruns In curtea imobilului, situat pe strada Sfinta Filofteia si i-au sustras doua ferestre tip PVC, In valoare totala de 1.700 RON. La fel de ghinionista a fost si Elena M., care a reclamat ca autori necunoscuti au patruns, prin efractie, In incinta unei societati situate pe strada Cernauti si au sutras tigari, cafea si bauturi alcoolice, In valoare totala de 370 RON. In toate cele trei cazuri s-au Intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii