Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte opt persoane au fugit din carantină

* persoanele depistate în cursul zilei de marți au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 8.000  lei

 

Continuă amenzile pentru brăilenii care nu respectă măsura carantinei.

Polițiștii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali,  polițiști de frontieră și pompieri desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de marți, pe raza județului Brăila au fost depistate opt persoane care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior.

Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020.

Polițiștii atrag atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii