Mergi la conţinutul principal

Alte două persoane au donat bani pentru Ecaterina Georgiana

Încă două cititoare ale cotidianului "Obiectiv" au făcut donaţii pentru Ecaterina Georgiana, fetiţa din Tufeşti, diagnosticată cu "gură de lup" şi probleme grave la piciorul stâng. Ieri, familia fetiţei ne-a pus la dispoziţie extrasele conturilor special deschise pentru ea la BCR şi, conform lor, micuţa a fost ajutată cu 50 de lei şi 50 de euro. De asemenea, familia ne-a informat şi că Ecaterina Georgiana se află acum la Bucureşti, pentru intervenţii chirurgicale la nivelul cavităţii bucale, operaţii pe care medicii le fac gratuit, cunoscând situaţia ei materială. Fetiţa are nevoie în continuare, însă, de ajutorul dumneavoastră. Un aparat fixator intern, care costă 2.000 de euro, ar putea-o ajuta să facă primii ei paşi. Până în prezent, prin bunăvoinţa dumneavoastră, la sediul redacţiei şi în conturi s-au strâns 1.210 lei şi 50 de euro.

Campania umanitară rămâne deschisă. Cei care doresc s-o ajute pe fetiţă pot depune bani în următoarele conturi deschise la BCR pe numele RADU ECATERINA GEORGIANA:
- pentru donaţii în RON: RO62RNCB0527140691630001
- pentru donaţii în EURO: RO35RNCB0527140691630002
- pentru donaţii în USD: RO08RNCB0527140691630003
Se pot face donaţii şi direct la redacţia ziarului "Obiectiv Vocea Brăilei", de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00. Un jurnalist va sta la dispoziţia dumneavoastră. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.
Doar împreună cu dumneavoastră putem face o minune pentru Ecaterina Georgiana!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro