Mergi la conţinutul principal

Alte donaţii pentru Cristi

Ieri, la sediul redacţiei "Obiectiv - Vocea Brăilei" s-au prezentat reprezentanţii a două şcoli pentru a ne înmâna banii strânşi de elevi în cadrul acţiunii "#hai la suc!". De asemenea, o altă parohie a făcut chetă pentru cazul umanitar.
Colectivul clasei I C a Şcolii Gimnaziale "Mihai Eminescu" a donat 407 lei, pentru a-l ajuta pe adolescentul model al Brăilei. Şi Liceul Tehnologic "Matei Basarab" din Măxineni s-a mobilizat, iar două cadre didactice au venit la sediul nostru pentru a ne înmâna suma de 446 lei, bani reprezentând "sucurile" donate de elevii unităţii de învăţământ.
După parohia "Naşterea Maicii Domnului" din Hipodrom, o altă biserică s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri. Este vorba de parohia "Sfântul Ierarh Nicolae" din Vărsătura, ai cărei enoriaşi au donat 300 lei pentru Cristi.
De la începutul campaniei şi până în prezent, am reuşit să-l ajutăm pe Cristian Filip cu 15.624,81 euro. Din această sumă, 24.621,7 lei provin de la elevi, bani donaţi în cadrul acţiunii "#hai la suc", demarate în şcolile brăilene.
Nu uitaţi că sâmbătă, la ora 18.00, vă aşteptăm în mall, pentru a-i dărui, în mod simbolic, lui Cristi o floare de ziua lui onomastică. Florile vor fi realizate de elevii Monicăi şi lui Ştefan Andrei, folosind tehnica quilling sau a hârtiei rulate. Cei care vor dona bani, vor primi de la cei mici "Floarea Crăciunului", în semn de "mulţumesc!".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro