Mergi la conţinutul principal

Alte cinci persoane nu respectau măsura carantinării și au fost amendate

* la data de 28 septembrie, brăilenii depistați în alte locuri decât adresele de carantină au primit amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020 * polițiștii au continuat acțiunile de control în locuri aglomerate, inclusiv în mijloace de transport, pentru prevenirea răspândirii Covid-19

 

Polițiștii au depistat alți cinci brăileni care nu respectau măsura carantinei.

Polițiștii brăileni împreună cu jandarmi, polițiști locali,  polițiști de frontieră, desfășoară permanent acțiuni de verificare, pe raza județului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetățeni.

Astfel, în cursul zilei de marți, pe raza județului Brăila au fost depistate cinci persoane, care nu respectau măsura carantinării ce fusese dispusă anterior.

Brăilenii astfel depistați au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020. Atragem atenția cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiie impuse în această perioadă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

În data de 28 septembrie, polițiștii au desfășurat 10 acțiuni punctuale vizând societăți comerciale, precum marketuri și supermarketuri, stații de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, piețe și târguri. S-a acționat în zonele aglomerate și mijloace de transport în comun, cele cu regim de TAXI și cele care asigură transportul angajaților la locul de muncă. Forțele implicate au verificat 39 societăți comerciale și au controlat 115 vehicule.

Potrivit polițiștilor, urmare a abaterilor constatate la nivel județean, au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

Portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, respectiv piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun etc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro