Mergi la conţinutul principal

Alina Gorghiu, despre Drăghincescu versus Dănăilă: «Acest lucru vulnerabilizează filiala PNL şi ajută PSD»

Conflictul de la finele lunii iunie, dintre Simona Drăghincescu, fostă independentă şi PDL, acum PNL, şi Alexandru Dănăilă, viceprimarul municipiului, PNL, când consilierul local s-a opus în plenul CLM-ului unor proiecte propuse de Dănăilă spre aprobare, a ajuns, ieri, şi la urechile liderilor noului PNL de la nivel central, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, aflaţi în vizită la Brăila. Alina Gorghiu a susţinut că nu cunoaşte speţa în detaliu, dar a formulat o declaraţie menită să arate clar poziţia fermă a conducerii partidului faţă de toţi aceia care aduc critici organizaţiei în afara acesteia.
Întrebată despre cazul respectiv, când Drăghincescu a contribuit decisiv la respingerea proiectelor lui Dănăilă, Alina Gorghiu a susţinut: "Voi face o completare de natură generală, pentru că nu cunosc speţa în cauză, dar vă promit că la şedinţa CJEx o să mă informez dacă lucrurile stau aşa sau nu".
Mai mult, preşedintele PNL a ţinut să reitereze poziţia partidului, în contextul fuziunii dintre PNL şi PDL sub numele comun: PNL. "Atât eu, cât şi copreşedintele Vasile Blaga, avem o mare preocupare pentru coeziunea şi unitatea acestui partid. Nu există altceva. Nu există fostul PNL, fostul PDL. Din momentul la care s-a făcut fuziunea există un singur proiect, motiv pentru care am şi luat acea decizie în şedinţa de conducere: ca orice persoană care nu vede că singurul adversar al PNL este PSD şi îşi îndreaptă critica nu în interior, ci în public, împotriva partidului, se situează în afara lui", a declarat Alina Gorghiu.

La latitudinea filialei judeţene

"Acum, neştiind care este speţa concretă, vă spun că rămâne la latitudinea conducerii judeţene să decidă dacă s-a încălcat sau nu această decizie. Cert este că au cadrul ferm şi clar să poată lua această măsură, în condiţiile în care cineva din interiorul filialei nu îşi expune ideile sau criticile în interior, ci o face în afară, pentru că acest lucru vulnerabilizează filiala şi ajută PSD. Iar eu cred că dacă suntem decişi să câştigăm alegerile, toţi trebuie să tragem în aceeaşi direcţie", a mai spus Alina Gorghiu.
Reamintim că la finele lunii iunie, Simona Drăghincescu a propus scoaterea de pe ordinea de zi a unui proiect propus de Alexandru Dănăilă în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Brăila şi a votat împotriva altui proiect propus tot de colegul său de partid.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro