Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alimentatia sanatoasa in atentia elevilor

La Scoala "Mihai Eminescu" s-a desfasurat prima actiune din cadrul proiectului "Pentru viata", care vizeaza schimbul de experienta intre elevii unitatilor scolare "Mihai Eminescu", "Al. I. Cuza" si "Ana Aslan" prin marcarea evenimentelor din calendarul ecologic.
Prima actiune din cadrul proiectului s-a numit "Alimentatie sanatoasa". Elevii au prezentat materiale in power point despre alimentele nesanatoase: gogosi, sucuri, cartofi prajiti, chipsuri sau fructe de mare prajite, subliniind prin ce anume dauneaza ele organismului si cum ne influenteaza toata viata. Evenimentul a fost coordonat de profesoara Victorina Ciomirtan de la Scoala "Mihai Eminescu" si inspectorul de biologie Camelia Costea. "Prin proiect urmarim sa constientizam elevii privind impactul pe care il are omul asupra mediului inconjurator, influenta mediului asupra sanatatii noastre si necesitatea protejarii mediului. Pentru ca zonele verzi si linistite din jurul nostru sa supravietuiasca nu avem nevoie decit de putina atentie, bunavointa si sa incercam sa militam nu numai moral, ci si faptic prin activitati directe pentru un mediu curat. Ne straduim sa construim si sa furnizam principii de viata solide in ceea ce priveste educatia ecologica, sa constientizam elevii de importanta schimbarii atitudinii si conduitei fata de mediul inconjurator si de necesitatea protectiei lui", a explicat prof. Victorina Ciomirtan in deschiderea actiunii. Proiectul mai cuprinde si alte activitati dedicate protejarii pasarilor, padurilor si Parcului National "Balta Mica a Brailei". Activitatile vor fi coordonate de inspectorul de biologie Camelia Costea, si profesoarele Victorina Ciomirtan si Claudia Mitrica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii