Mergi la conţinutul principal

Alimentatia sanatoasa in atentia elevilor

La Scoala "Mihai Eminescu" s-a desfasurat prima actiune din cadrul proiectului "Pentru viata", care vizeaza schimbul de experienta intre elevii unitatilor scolare "Mihai Eminescu", "Al. I. Cuza" si "Ana Aslan" prin marcarea evenimentelor din calendarul ecologic.
Prima actiune din cadrul proiectului s-a numit "Alimentatie sanatoasa". Elevii au prezentat materiale in power point despre alimentele nesanatoase: gogosi, sucuri, cartofi prajiti, chipsuri sau fructe de mare prajite, subliniind prin ce anume dauneaza ele organismului si cum ne influenteaza toata viata. Evenimentul a fost coordonat de profesoara Victorina Ciomirtan de la Scoala "Mihai Eminescu" si inspectorul de biologie Camelia Costea. "Prin proiect urmarim sa constientizam elevii privind impactul pe care il are omul asupra mediului inconjurator, influenta mediului asupra sanatatii noastre si necesitatea protejarii mediului. Pentru ca zonele verzi si linistite din jurul nostru sa supravietuiasca nu avem nevoie decit de putina atentie, bunavointa si sa incercam sa militam nu numai moral, ci si faptic prin activitati directe pentru un mediu curat. Ne straduim sa construim si sa furnizam principii de viata solide in ceea ce priveste educatia ecologica, sa constientizam elevii de importanta schimbarii atitudinii si conduitei fata de mediul inconjurator si de necesitatea protectiei lui", a explicat prof. Victorina Ciomirtan in deschiderea actiunii. Proiectul mai cuprinde si alte activitati dedicate protejarii pasarilor, padurilor si Parcului National "Balta Mica a Brailei". Activitatile vor fi coordonate de inspectorul de biologie Camelia Costea, si profesoarele Victorina Ciomirtan si Claudia Mitrica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu