Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alianta inca poate realiza o buna guvernare

Presedintele PD Emil Boc a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale partiale de duminica si sondajele de opinie arata ca romanii au inca speranta in PNL-PD si ca Alianta poate realiza inca o buna guvernare.
Emil Boc a anuntat ca, in urma alegerilor locale partiale de duminica, PD a cistigat 5 primarii, PNL - alte 5, UDMR a obtinut una, iar "un independent care a provenit din PD" a ajuns si el primar.
Cumulind aceste succese electorale cu rezultatul de 47%, pe care Alianta PNL-PD l-ar avea intr-un sondaj intern al PD, Boc a conchis: "romanii inca au speranta in Alianta, inca aceasta Alianta poate duce Romania in UE si poate realiza o buna guvernare".
Boc a mai sustinut ca PD are ca prioritati problemele pensiilor si a medicamentelor.
Democratii au creat deja o comisie, formata din ministrul Muncii Gheorghe Barbu, presedintele executiv Adriean Videanu, ministrul de stat Gheorghe Pogea, secretarul de stat Mircea Toader si liderul deputatilor PD Cristian Radulescu, al carei obiectiv este analiza situatiei pensionarilor.
Adriean Videanu a precizat ca, in privinta promisiunilor electorale facute pensionarilor, Alianta ar fi "in grafic", existind "toate premisele" ca, pina la finalul guvernarii actuale, pensiile vor creste cu 30%.
El a mai precizat ca democratii vor sa pensiile se vor indexa in curind cu 3%, iar pensionarii ar putea beneficia de ajutoare pentru incalzire, de medicamente compensate sau gratuite si de gratuitate pentru mijloacele de transport in toate localitatile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii